Kretsbaneskjutning i Klinte

Publikt inlägg, går att dela med andra: Länk

Vill bara dela med mig av min uppskattning till möjligheten att få möta likasinnade härliga människor i en väl arrangerad tävling i Klinte.

Ett möte som hade de viktiga attributen såsom fika, korv samt för mig ett nytt tillbehör köttbulleäggmackor. Otroligt goda. Vackert väder inte att förglömma. Perfekt försommarkväll.

Det var en perfekt avstressning efter att ha jagats i mobilen innan avfärd från jobbet så jag bommade mina gympadojjor och fick skjuta i träskor. Men vilken kväll. Bifogar en liten bild tagen av Lars Pettersson för att ge en vink om känslan och resultatet bifogas förståss.

Fler sånna tillfällen önskas.

/Lennie

IMAG0176 resultatlista 160614

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar